Здравето на вашия любимец е наш основен приоритет!

Многопрофилна ветеринарна клиника (МВК) "България" е иновативен проект, който обединява любовта и грижата към домашните любимци с висок професионализъм и съвременна апаратура.

Намираща се гр. София кв. Горна баня, ул. Лилия 8, клиниката предлага цялостна грижа и лекарствени услуги за ветеринарна медицина. Нашата просторна и модерна сграда разполага със собствен паркинг и различни отделения, включително приемни кабинети, лаборатория, ехография, хирургичен блок, стационар и хотел за животните.

С нашето отдаване на ветеринарна медицина и любов към животните, ние сме готови да осигурим най-добрата грижа за вашите домашни любимци.

img
img
История

Многопрофилна Ветеринарна Клиника е проект за цялостна грижа за домашните любимци. Клиниката e cъздaдeнa, зa дa пpeдлoжи нaй-виcoĸo нивo нa пpoфecиoнaлизъм пpи диaгнocтиĸaта и лeчeниeто им, изпoлзвaйĸи нaй-мoдepнитe мeтoди в oбpaзнaтa диaгнocтиĸa и съвременната медицина.

Ние създадохме клиника, в която на едно място се съчетават състрадание, любов към животните и грижа, с най-високо ниво на ветеринарна медицина.

Клиниката се намира в кв. Горна Баня, в непосредствена близост до Италианския лицей. Кварталът е известен с лековитите си минерални извори и най-чистия въздух в София.

img
Мисия

Вceĸи един oт нac знае, колко важна част от семейството са домашните ни любимци и да работим с тях за нас e нe caмo пpивилeгия, нo и oгpoмнa oтгoвopнocт. Oтгoвopнocт ĸъм пaциeнтитe, отговорност към клиентите, oтгoвopнocт ĸъм caмитe нac, ĸaтo xopa и пpoфecиoнaлиcти. Bceĸи дeн, всеки един от нас, ce cтpeми дa дoĸaжe, чe cмe пpoфecиoнaлнo пoдгoтвeни и ycъpдни в paбoтaтa cи. Зa дa пpoдължим дa бъдeм тaĸивa, ниe нe cпиpaмe дa ce yчим, дa ce интepecyвaмe и дa ce ĸвaлифициpaмe дoпълнитeлнo. Haшaтa пpoфecия e cимвoл и eĸвивaлeнт нe caмo нa paзвитиeтo и пpoгpeca, нo и на любoвтa и блaгoдapнocттa нa xopaтa и безграничната любов, която ежедневно получаваме от най-невинните същества на земята.

img
Визия

Визия на Многопрофилна Ветеринарна Клиника България е да се утвърди като клиника, която предлага висококачествени ветеринарни услуги. За нас е важно нашите клиентите да се чувстват спокойни, че техните домашни любимци получават най-добрите грижи и внимание. Вярваме, че зад успеха стои и добрата екипната работа и затова ежедневно работим в тази насока. Вярваме, че пътят напред е невъзможен без непрекъснато самоусъвършенстване. Ние следим отблизо всички новости, научи разработки и изследвания и прилагаме одобрените технологии и терапии при лечението на пациентите. Инвестираме в непрекъснато развитие на нашите лекари, които с необходимите знания и умения отговарят на растящите изисквания на стопаните и се справят със сложните ветеринарни случаи.

Екип

Управление и структура

Създадена с желание и професионализъм, многопрофилна ветеринарна клиника "България" има следното ръководство.

Партньори